ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

law_ειδη αρχειοθετηση_δικηγορικα ειδη


Η επιχείρησή μας βρίσκεται έναντι Εφετείου Αθηνών,
η καθημερινή μας επαφή με τους δικηγόρους είναι δεδομένη. Έτσι έχοντας “μελετήσει τις ανάγκες τους ”, ρωτώντας και μαθαίνοντας, δημιουργήσαμε πρωτότυπα προϊόντα που θα βοηθήσουν στην αρχειοθέτηση και την αισθητική του γραφείου σας, αλλά και θα διευκολύνουν την καθημερινότητάς σας. Δημιουργούμε για εσάς την Εταιρική Ταυτότητα και εφαρμόζουμε το λογότυπό σας, στην κάρτα, στο επιστολόχαρτο, στο Φάκελο Δικογραφίας, στα φάκελα αλληλογραφίας, υποφάκελα δικογράφων, εταιρικά μπλόκ, ταμπέλες (εσωτερικές - εξωτερικές) και ό,τι άλλο μπoρεί να χρειαστεί ένα δικηγορικό γραφείο.Κουτί Γωνία αρχειοθέτησης για Φακέλους ΔικογραφίαςΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο την art copy & paper, Δερματόδετο Χειροποίητο κουτί γωνία για Φάκελους Δικογραφίας με χρυσοτυπία και εσωτερική επένδυση. Διαστάσεις: πλάτος ράχης 10,6cm, ύψος 35cm και βάθος 27cm. Ιδανικό να κρύψει και να αποθηκεύσει εξολοκλήρου μέσα, τους Φακέλους Δικογραφίας, αναδεικνύοντας την βιβλιοθήκη σας. Σε πολλά χρώματα (μπορντό, μαύρο, μπλε σκούρο, πράσινο σκούρο, καφέ (ταμπά), λευκό, μπεζ.
 
 
 
 
 
 


Φάκελοι Δικογραφίας

Φάκελοι Δικογραφίας με αφτιά και λάστιχο σε πρωτότυπα σχέδια με πολλές αποχρώσεις. Ελάτε να διαλέξετε απο μια μεγάλη ποικιλία χαρτιών, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ελάτε να δημιουργήσουμε για εσάς τον προσωπικό σας Φάκελο Δικογραφίας σε ασυναγώνιστες τιμές.

 Φτιάχνουμε και επιδιορθώνουμε σφραγίδες όλων των τύπων

Η παράδοση μπορεί να γίνει και εντός της ημέρας (εάν η παραγγελία δοθεί πρωινή ώρα) Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο σφραγίδας που επιθυμείτε:

Αυτομελανόμενες σφραγίδες | Ξύλινες σφραγίδες | Σφραγίδες τσέπης | Σφραγίδες με αρίθμηση και Ημερομηνία

Επίσης, μπορεί να γίνει επιδιόρθωση σφραγίδων ή να επιλέξετε κάποια από τις έτοιμες.

 
Σχεδιάζουμε  ταμπέλες κάθε τύπου για το γραφείο σας.
 

Δημιουργούμε και κατασκευάζουμε για εσάς ταμπέλες πρωτότυπες απο πολλά υλικά

darving - plexiglass - innox -  μπρούτζινες

 


 

Τσάντες Δερμάτινες - Οικολογικό Δέρμα

Επώνυμες επαγγελματικές τσάντες.ανθεκτικές για την καθημερινότητα σας στις καλύτερες τιμές σε πολλά σχέδια και χρώματα.

 

 

 

 


 

Ενσηματοθήκη

Δερμάτινα πορτοφόλια, με ειδικές θήκες για μεγαρόσημα, ένσημα, επικυρώσιμα κ.α. Θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στο Αrt Copy & paper. 

 


 


Ημερολόγιο Πενταετίας & Δεκαετίας

Αποκλειστικά από την art copy & paper, χειροποίητο, δερματόδετο ημερολόγιο Πενταετίας & Δεκαετίας σε δύο διαστάσεις (Α4 & 17 Χ 24cm). Διατίθεται σε πολλά χρώματα. Υπάρχει δυνατότητα αναγραφής, με χρυσοτυπία του ονόματος σας ή του λογότυπου της εταιρείας σας. 

 

 


 

Είδη Γραφείου 

Μεγάλη γκάμα απο σετ γραφείου, σε διάφορες ποιότητες, χρώματα και τιμές.

 


 
Βιβλιοδεσία

Βιβλιοδέτηση Νομικών εντύπων, με τη μέθοδο της Δερματόδετης βιβλιοδεσίας. Συνήθως παραδίδονται με χρυσοτυπωμένους τίτλους στο εξώφυλλο και στη ράχη ώστε να φαίνεται το θέμα του περιεχομένου όταν είναι τοποθετημένα σε βιβλιοθήκη. Διατίθεται δερματίνη μαύρου, μπλε, μπορντό και πράσινου χρώματος, με γράμματα χρυσά και ασημί.